Top

Üdvözlünk a weboldalunkon! Nézz szét, és fogadj örökbe egy kisállatot! :)

Kedves Állatbarátok!

Alapítványunk sajnos abba a helyzetbe került, hogy anyagi és emberi erőforássaink teljesen kimerültek, minden lehetséges helyünk betelt, ideiglenes befogadóink maximálisan túlterheltek, ezért a jelenlegi szorult helyzetünkben nem tudunk több állatot, se kutyát, se macskát elhelyezni, illetve ellátni.

Szeretnénk kérni mindenki megértését, lehetőségeink nagyon korlátozottak, jelenleg több, mint 50 állatról gondoskodunk napi szinten, ami teljesen kimerít bennünket minden téren.

Sajnos egyre több a kidobott, megunt állat, a felesleges szaporulatokról nem is beszélve. Kóbor állat esetén továbbra is egy poszttal (fotó + név + telefonszámot kérjük megadni), illetve chip leolvasással tudunk segíteni (ami előre egyeztet időpontban lehetséges).

Aki szeretne önkéntes munkájával vagy ideiglenes befogadással segíteni, kérjük jelezze az elérhetőségeinken (Messengeren, vagy a 06 70 331 16 37 telefonszámon), illetve ha anyagilag támogatna bennünket, akkor azt a bankszámla számunkra utalva megteheti:
10102543-56088600-01000004

Köszönjük mindenkinek az eddig kapott adományokat és segítséget!
Az alapítvány elnöke

Megóvlak Állatbarát Alapítvány

Alapítványunk 2007 óta működik, semmilyen költségvetési támogatásban nem részesülünk, tevékenységünket adományokból és a felajánlott jövedelemadó 1%-ból finanszírozzuk. Az így összegyűjtött pénzösszeget teljes mértékben céljaink megvalósítására fordítjuk, felhasználását a 5 tagú kuratórium felügyeli.

Minden hónapban összejövünk egyszer, hogy újabb feledatokat jelöljünk ki és értékeljük az elvégzett munkánkat. Alapítványi üléseink nyilvánosak, aki úgy érzi szivesen betekintene életünkbe, elérhetőségeinken érdeklődhet legközelebbi összejövetelünk időpontjáról. -mindenkit szivesen látunk.

A napi teendőket a tagok illetve önkéntes állatszerető emberek látják el, munkájukért anyagi ellenszolgáltatást nem kapnak. Alapítványunkhoz bárki csatlakozhat; szívesen veszünk minden segítséget, legyen az pénzbeli támogatás vagy önkéntes munka, kutyaház, mobil kennel, edények, fa- illetve vasanyag a kutyák ideiglenes otthonának biztonságosabbá tételéhez. Köszönjük támogatásukat!

Támogatnál minket?

A legkisebb támogatásnak is örülünk! :)

Adószámunk: 19550448-1-03
Bankszámla számunk: 10102543-56088600-01000004

Céljaink

A „Megóvlak” Állatbarát Alapítvány célja az állatvédelem, az otthontalan állatok átmeneti gondozása, orvosi ellátása, majd mihamarabb szerető gazdihoz segítése. Ha Ön állatkínzást tapasztal, kérjük hívja a 112-es Segélyhívót! Mivel mi nem vagyunk hatóság, ilyen esetekben nem tudunk segíteni.

Ismeretterjesztő programokat szervezünk az állatvédelem, a felelős állattartás témakörében.
Szívesen segítünk a hozzánk fordulóknak az elszökött, elkóborolt kedvenceik megtalálásában.

Együttműködésre törekszünk más állatvédő szervezetekkel, illetve a rendőrséggel, polgárőrséggel. Szeretnénk minél komfortosabbá tenni az állatok átmeneti otthonát, ideiglenes befogadókat keresünk, hogy addig is családban élhessenek, míg végleges gazdihoz kerülhetnek. Jelenleg kutyákat tudunk elhelyezni, cicákat és más állatokat sajnos nem, de a közvetítésben szívesen segítünk az ajándékozó és a befogadó között.

Az alapítványt népszerűsítő programjainkkal arra is törekszünk, hogy minél többen csatlakozzanak hozzánk, ismerjék meg munkánkat. A hosszú távú cél az, hogy megértsék az emberek a felelős állattartás fogalmát és ne veszélyeztessék mások, főleg a gyerekek és idősek testi épségét felelőtlenül utcára engedett netalán kidobott állataikkal. Fontos tudatosítanunk, hogy az állatok is érző lények, otthonra, biztonságra, gondoskodásra van szükségük. Azon feltételek megteremtésén is dolgozunk, hogy akinek nincs lehetősége állatot tartani, de szívesen sétáltatna, gondozna kutyákat, azt nálunk megtehesse, szebbé téve ezzel a saját és a kutyák életét is.

Amennyiben Ön egyetért céljainkkal, kérjük támogassa munkánkat lehetősége szerint, illetve csatlakozzon hozzánk!

Kövess minket a Facebookon!

Facebook oldalunkon naprakész információkat találsz, vagy akár ott is írhatsz nekünk!

Támogatóink

Köszönjük az önzetlen segítéget mindenkinek! :)

Örökbe fogadható
kutyáink

06 70 341 73 66
06 30 259 49 53


Kutyák

Örökbe fogadható
cicáink

06 70 331 16 37Cicák

Adományok
fogadása

06 70 331 16 37


Kérjük támogass minket!

Adószámunk: 19550448-1-03